2273400941 6944284983 Κωλέου 3 - Σάμος sps_samos@yahoo.com
 
 
 
Stavrianos Private Security
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφαλείας | Σάμος
 
 
 

 
 
 

Καλωσορίσατε στην Stavrianos Private Security, την πρωτοπόρο εταιρεία ασφαλείας στη Σάμο! Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2021 με τον σαφή στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στον τομέα της ασφάλειας.

 

Η Stavrianos Private Security διακρίνεται για την αξιοπιστία και την εξειδίκευσή της στην ανάπτυξη και υλοποίηση συστημάτων ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας για το σπίτι, τα δίκτυα, τις οπτικές ίνες και όχι μόνο. Με τη χρήση τεχνολογικά προηγμένων εξοπλισμών, εξασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας έχουν πλήρη έλεγχο και προστασία του περιβάλλοντό τους.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
Περιπολίες & Στατική Φύλαξη
Συστήματα κλειστού κυκλώματος (CCTV)

Συστήματα κλειστού κυκλώματος (CCTV)

Με τα προηγμένα συστήματα CCTV μας, προσφέρουμε πλήρη επιτήρηση και καταγραφή όλων των δραστηριοτήτων στον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συναγερμοί

Συναγερμοί

Οι προηγμένοι συναγερμοί μας ανιχνεύουν ανεπιθύμητες εισβολές και απειλές, ενώ η γρήγορη αντίδραση μας εξασφαλίζει την άμεση προστασία του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δορυφορικά συστήματα

Δορυφορικά συστήματα

Τα δορυφορικά συστήματα μας παρέχουν αξιόπιστη επικοινωνία και παρακολούθηση, εξασφαλίζοντας τη σύνδεσή σας ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πυρανίχνευση

Πυρανίχνευση

Η πρόληψη και η άμεση αντίδραση σε φωτιές είναι η προτεραιότητά μας, με προηγμένα συστήματα πυρανίχνευσης για την προστασία της ιδιοκτησίας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Access Control

Access Control

Ο έλεγχος της πρόσβασης είναι απαραίτητος. Με τη χρήση σύγχρονων συστημάτων, διασφαλίζουμε πλήρη έλεγχο της είσοδος και έξοδου σε κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smart Home

Smart Home

Με τα έξυπνα συστήματα μας, ελέγχετε την οικία σας από οπουδήποτε, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στην καθημερινότητά σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυα

Δίκτυα

Η εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων μας εξασφαλίζουν τη σταθερή λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 2273400941 - 6944284983

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2273400941 - 6944284983

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε κομψές και αποτελεσματικές λύσεις προστασίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ