2273400941 6944284983 Κωλέου 3 - Σάμος sps_samos@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
Stavrianos Private Security
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφαλείας | Σάμος
 
 

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα, από τα οικιακά περιβάλλοντα έως τα επαγγελματικά και βιομηχανικά. Στηριζόμαστε σε προσεκτικά εκπαιδευμένο προσωπικό και τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας για να διασφαλίσουμε την απόλυτη προστασία.

Πέραν της παροχής υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, δεσμευόμαστε στην ενίσχυση της κοινότητάς μας. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς φορείς και οργανισμούς για την προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας σε όλη τη Σάμο.

Στην Stavrianos Private Security, δεσμευόμαστε να είμαστε η πρώτη επιλογή για την ασφάλεια σας, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που ενισχύουν την ειρήνη του νου και την ασφάλεια του χώρου σας.

 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ  
 
 
 
 
Card image cap
Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος (CCTV)

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας σχεδιάζουν και εγκαθιστούν συστήματα CCTV υψηλής ανάλυσης για την παρακολούθηση και την ασφάλεια των χώρων σας. Προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις παρακολούθησης με απομακρυσμένη πρόσβαση, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένο έλεγχο.

Card image cap
Συναγερμοί

Οι προηγμένοι συναγερμοί που παρέχουμε είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να ανιχνεύουν ανεπιθύμητες εισβολές και περιστατικά. Από αισθητήρες κίνησης μέχρι συστήματα ειδοποίησης, εξασφαλίζουμε την άμεση αντίδραση σε κάθε απειλή.

Card image cap
Δορυφορικά Συστήματα

Εγκαθιστούμε προηγμένα δορυφορικά συστήματα για την εξασφάλιση αξιόπιστης επικοινωνίας και παρακολούθησης. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, εξασφαλίζουμε αδιάλειπτη σύνδεση και επικοινωνία.

 
 
 
 
Card image cap
Πυρανίχνευση

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα πυρανίχνευσης για την άμεση αντίδραση σε πιθανές φωτιές. Οι αισθητήρες μας ανιχνεύουν την παρουσία καπνού και πυρός, εξασφαλίζοντας την άμεση ειδοποίηση και πρόληψη.

Card image cap
Access Control

Με τη χρήση προηγμένων συστημάτων πρόσβασης, ελέγχουμε την είσοδο και έξοδο σε κτίρια και χώρους. Η διαχείριση των πρόσβασης γίνεται αποτελεσματικά και ασφαλώς.

Card image cap
Smart Home

Κατασκευάζουμε έξυπνα συστήματα για τον έλεγχο των οικιακών λειτουργιών σας. Από τον φωτισμό μέχρι τη θέρμανση και την ασφάλεια, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για μια έξυπνη και ασφαλή καθημερινότητα.

 
 
 
 

ΔΙΚΤΥΑ

 

Η εγκατάσταση και συντήρηση δικτύων αποτελεί κρίσιμο τμήμα των υπηρεσιών μας.
Παρέχουμε γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις δικτύων για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων σας.

 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

sps_samos@yahoo.com

 
 

2273400941 - 6944284983

 
 

Κωλέου 3 - Σάμος